1 juni 2021

Lente Wijndegustatie Cent'Anni op 22 en 23 mei 2021 : BEKIJK HIER DE VIDEO EN HET FOTO ALBUM !

Lente Wijndegustatie Cent'Anni 2021

Op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021 organiseerde Cent'Anni zijn Lente Degustatie Weekend !

Na een hartelijke ontvangst met een glaasje Spumante door de gastvrouwzusjes Joke en Jela , stond het volledige aanbod Italiaanse witte, rosé en rode wijnen opnieuw op de proeftafels, inclusief onze eerste jaargang "Casa Michela Sangiovese" Toscana IGT 2018! Er kon ook geproefd worden van onze zelf geproduceerde Casa Michela olijfoliën, begeleid door enkele Toscaanse hapjes ter plaatse klaargemaakt door Joke "La Principessa della Cucina" op basis van de heerlijke pecorino kazen van Caseificio Il Fiorino en de koude vleeswaren van Montalcino Salumi. 

Als "special guests" konden we bovendien Niels Billiauw en Begga Van As verwelkomen met hun artisanale bieren van het Brasschaatse DOEF & FERM Beers

Met ruim 160 deelnemers, gespreid in telkens 3 tijdsblokken op zaterdag en zondag onder zo covid-proof mogelijke omstandigheden, was dit tweede grote Cent'Anni event alweer volledig volzet en een absoluut succes!

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

Hartelijk dank voor jullie komst, enthousiasme en positieve feedback omtrent de organisatie en de geproefde wijnen...en natuurlijk ook voor jullie bestellingen ! De thuisleveringen zijn ondertussen achter de rug, het is nu tijd voor jullie om thuis verder te genieten van onze Toscaanse pareltjes. Alle informatie over de wijnen kunnen jullie nog steeds terugvinden op onze website in de technische wijnfiches en beschrijvingen van de wijndomeinen, of contacteer ons rechtstreeks voor enige andere vragen of opmerkingen!

Tevens een oprechte en persoonlijke "grazie mille" aan allen die meehielpen bij de organisatie en het vlotte verloop van dit event: mijn lieve echtgenote Joke Jochems, schoonzus Jela Jochems, mijn neefje Anton en zijn kameraad,  Jules, Begga Van As en Niels Billiauw (Doef/FermBeers), mijn goede vrienden collega-sommeliers Steven Boons, Geert van Gijseghem, Geert Segers én Mister VinoPositivo Guy.  Zonder jullie was het nooit zo een succesvol event geworden!

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat


Alle foto's van de wijndegustatie vinden jullie terug op deze website en we houden jullie zeker op de hoogte van toekomstige evenementen! Alle informatie zal ook steeds op onze facebook en instagram pagina's gepost worden...

Cent'Anni! ... wat zoveel wil zeggen als "dat ieder 100 jaar mag worden!", een Italiaanse uitdrukking bij het heffen van het glas.

Grazie mille a voi tutti e alla prossima volta!

Steven

Lente Wijndegustatie Cent'Anni op 22 en 23 mei 2021 : BEKIJK HIER DE VIDEO EN HET FOTO ALBUM !

WIJNDOMEIN van de MAAND : Poggio Stenti

WIJNDOMEIN VAN DE MAAND "Poggio Stenti". Tijdens de maand januari zetten we de wijnen van "POGGIO STENTI" in de kijker met bijhorende promotionele actie -15%!

5 januari 2024

Lees meer

CASA MICHELA : onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2023 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij zelf olijfolie vanuit onze olijfgaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie 2 uitmuntende, extra-vergine olijfoliën van de beste kwaliteit. De Casa Michela "Monocultivar Olivastra Seggianese" en de Casa Michela "Toscana Blend".

15 november 2023

Lees meer

Cent'Anni KELDERRESTEN doorlopende actie -15%

CENT'ANNI KELDEROPRUIMING...Geniet doorlopend van 15% directe korting op onze kelderrest wijnen!

5 januari 2024

Lees meer

Meneer Modest: Steven Boons...compagnon voor wijnproeverijen en advies !

Modest betekent bescheiden. De vlag die de lading dekt, want sommelier Steven Boons kiest voor wijnadvies, workshops en proeverijen met pure smaken en eerlijke wijnen. Wijn toegankelijk maken voor iedereen. Zonder de nood aan pretentieuze woorden of al te veel gedoe. Gewoon genieten van de mooie momenten in het leven met een glas wijn en het professioneel advies van Meneer Modest.

23 september 2022

Lees meer

VinoPositivo : Wijnambassadeur Guy Monfort

VinoPositivo...dat is Guy Monfort, sommelier en wijnambassadeur! "Wijn brengt mensen tot interactie op een positieve en gemoedelijke manier." Deze magie is Guy's drijfveer om zich hierin te blijven verdiepen en het fenomeen wijnwereld toegankelijk te maken voor iedereen. Geïnteresseerden laten aanhaken en participeren, daar doet VinoPositivo het voor...via wijn trainingen, wijn entertainment, wijnkelder advies en als freelance sommelier.

23 september 2022

Lees meer

CASA MICHELA: onze eigen SANGIOVESE TOSCANA IGT rode wijn oogstjaar 2018 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij rode wijn vanuit onze Sangiovese wijngaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie met trots onze eerste jaargang Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018!

1 juli 2021

Lees meer

Opening wijndegustatie Cent'Anni op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseerde Cent'Anni zijn eerste openbare wijndegustatie ! Ons volledige aanbod Italiaanse wijnen stond op de proeftafels, alsook onze zelf geproduceerde olijfolie, begeleid door enkele hapjes ter plaatse klaargemaakt.

13 oktober 2020

Lees meer en bekijk het foto album!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x