Nieuws & Events

Als gepassioneerd sommelier doen we niets liever dan naar de Montecucco wijnregio, de Monte Amiata en omstreken te trekken. Recht vanuit Toscane lees je hier het laatste wijnnieuws, recensies, tips en tricks, … 

Hou deze pagina ook in de gaten voor aankomende wijndegustaties en promoties in onze webshop.


Meer aankondigingen en adviezen? 
Die krijg je via onze social media.

CASA MICHELA : onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2020 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij zelf olijfolie vanuit onze olijfgaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie 2 uitmuntende, extra-vergine olijfoliën van de beste kwaliteit. De Casa Michela "Monocultivar Olivastra Seggianese" en de Casa Michela "Toscana Blend".

Lees meer

Cent'Anni ontmoet B.Build en de handgemaakte houten snijplanken van jong en ondernemend talent Robbe Baute!

Cent'Anni is bijzonder gecharmeerd door de originele, verzorgde en mooi afgewerkte snijplanken, ontworpen en handgemaakt door Robbe Baute, oprichter en bezieler van B.Build! Dermate zelfs dat wij ze trots aanbieden in onze webshop of als accessoire bij het samenstellen van uw gepersonaliseerd geschenkpakket of relatiegeschenk. Maar B.Build is meer dan snijplankjes alleen...

29 november 2020

Lees meer

Openingsdegustatie Cent'Anni & Le Cuisine J. op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseerde Cent'Anni zijn eerste openbare degustatie weekend, in samenwerking met onze culinaire partner Le Cuisine J. ! Ons volledige aanbod Italiaanse wijnen stond op de proeftafels, alsook onze zelf geproduceerde olijfolie, begeleid door enkele hapjes ter plaatse klaargemaakt door top-chef Jimmy Van den Panhuysen van Le Cuisine J.

13 oktober 2020

Lees meer en bekijk het foto album!

Le Cuisine J. en Cent’Anni: A Perfect Match! ... UPDATE 21/01/2021..."De Schutter Powered By Le Cuisine J.“

!!! UPDATE !!! Met veel trots stellen Jimmy & Elke hun nieuwe zaak voor, die vanaf 21/1/21 geopend zal zijn in de Witvenstraat 65 te Hoevenen. Enter... “De Schutter Powered By Le Cuisine J.“...meer dan brood alleen... Lees verder en ontdek ook de andere culinaire mogelijkheden van Le Cuisine J., zoals catering en persoonlijke traiteur service!

19 januari 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x