Degustatie

Gewoon even langs komen?

Steeds welkom te Brasschaat! Cent’Anni hanteert geen vaste openingsuren maar we zijn flexibel en dus steeds bereikbaar voor advies of de aanschaf van een lekker wijntje, een flesje Casa Michela olijfolie of andere delicatessen! Voor een cadeau of cadeaubon kan je ook bij ons terecht! Tijdens je bezoek kan je steeds ook wel iets proeven hoor...maar voor een uitgebreidere wijndegustatie maak je beter een afspraak (zie verder op deze pagina).

Graag een seintje vooraf op 0477/35.21.77 (Steven), we zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt!

Wijndegustatie op afspraak 

Graag uitgebreid ruiken, walsen en proeven van je nieuwe Toscaanse wijn? Maak een afspraak voor een wijndegustatie op de plaats en het moment van je voorkeur. 


1 | Wijn degustatie bij Cent’Anni te Brasschaat

Wij zijn gevestigd in Brasschaat (Antwerpen) en verwelkomen je met open armen voor een uitgebreide wijndegustatie in onze gezellige ontvangstruimte of ruime tuin.

2 | Wijn degustatie bij jou thuis

Je wijncollectie uitbreiden vanuit je wijnkelder? Cent’Anni komt aan huis. We brengen de door jou gevraagde kwaliteitswijnen mee of stellen zorgvuldig een selectie op maat samen.

3 | Wijn degustatie op locatie

Je kan Cent’Anni uitnodigen in je wijnclub, vereniging, restaurant of bedrijf voor een degustatie van Italiaanse wijn in klein comité. We staan ook geregeld op wijnbeurzen, bio-markten en andere evenementen om ons aanbod aan je voor te stellen. Neem gerust contact op en vraag naar de volgende halte van onze Belgische wijntour.

Welke wijnen worden er geproefd tijdens een degustatie?

Tijdens de wijndegustatie proef je standaard steeds 7 wijnen: bijvoorbeeld 1 mousserende wijn, 2 witte wijnen, 2 rosé wijnen en 2 rode wijnen OF deze wijntypes samengesteld naar wens. De kostprijs hiervan bedraagt 25 euro per persoon 

Deze kostprijs vervalt bij een aankoop van wijnen, volgend op de degustatie en dit vanaf een aankoopbedrag van 250 euro per persoon 

Graag een wijndegustatie nog meer op jouw maat? Wij contacteren je altijd telefonisch na ontvangst van je aanvraagformulier zodat we al je wensen kunnen bespreken!

Wat kan er voorzien worden aan begeleidende hapjes?

Tijdens ieder type wijndegustatie (bij Cent'Anni te Brasschaat, bij U thuis of op locatie) bieden wij steeds onze zelfgeproduceerde Casa Michela olijfolie, samen met vers stokbrood, aan zonder enige meerprijs.

olijfolie proeven bij degustatie Cent'Anni Brasschaat

olijfolie proeven bij degustatie Cent'Anni Brasschaat

OF je kan, naast olijfolie en stokbrood, tevens opteren voor vijf begeleidende hapjes klaargemaakt door Cent'Anni. Hiervoor rekenen wij een supplement aan van 20 euro per persoon, niet verrekenbaar met een aankoop van wijnen. Om organisatorische redenen vragen wij een minimum bezetting van 4 personen indien je opteert voor deze begeleidende hapjes.

hapjes bij wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

hapjes bij wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

hapjes bij degustatie Cent'Anni Brasschaat

hapjes bij degustatie Cent'Anni Brasschaat

hapjes bij wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

Je kan je culinaire keuze mee aangeven op het aanvraagformulier!


Degustatie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x