13 oktober 2020

Opening wijndegustatie Cent'Anni op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Wijndegustatie Cent'Anni

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseerde Cent'Anni zijn eerste openbare degustatie weekend!

Ons volledige aanbod Italiaanse wijnen stond op de proeftafels, alsook onze zelf geproduceerde olijfolie, begeleid door enkele hapjes ter plaatse klaargemaakt. De bruschetta tomaat-mozzarella-basilicum, de pasta vongole en de Toscaanse "peposo" stoverij werden door de deelnemende wijnliefhebbers zeer gesmaakt.

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

Met 150 deelnemers, gespreid in telkens 3 tijdsblokken op zaterdag en zondag onder zo covid-proof mogelijke omstandigheden, was dit eerste grote Cent'Anni wijndegustatie event volledig volzet. Bedankt aan allen voor jullie komst, enthousiasme en positieve feedback omtrent de organisatie en de geproefde wijnen...en natuurlijk ook voor jullie bestellingen ! De thuisleveringen zijn ondertussen achter de rug, het is nu tijd voor jullie om thuis verder te genieten van onze Toscaanse pareltjes. Alle informatie over de wijnen kunnen jullie nog steeds terugvinden op onze website in de technische wijnfiches en beschrijvingen van de wijndomeinen, of contacteer ons rechtstreeks voor enige andere vragen of opmerkingen!

Tevens een oprechte en persoonlijke "grazie mille" aan allen die meehielpen bij de organisatie en het vlotte verloop van dit event: mijn lieve echtgenote Joke Jochems, schoonzus Jela Jochems, mijn goede vrienden collega-sommeliers Steven Boons, Filip De Wit, Karin Van den Broeck, Geert van Gijseghem en Geert Segers, Jimmy en Elke. Zonder jullie was het nooit zo een succesvol event geworden!

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

wijndegustatie Cent'Anni Brasschaat

Alle foto's van het wijndegustatie weekend vinden jullie terug op deze website en we houden jullie zeker op de hoogte van toekomstige evenementen! Alle informatie zal ook steeds op onze facebook en instagram pagina's gepost worden...

Cent'Anni! ... wat zoveel wil zeggen als "dat ieder 100 jaar mag worden!", een Italiaanse uitdrukking bij het heffen van het glas.

Grazie mille a voi tutti e alla prossima volta!

StevenOpening wijndegustatie Cent'Anni op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Cent'Anni Wijndegustaties Oktober & November 2021

Tijdens oktober en november 2021 organiseren wij verschillende wijndegustaties: vier "LIVING ROOM SESSIONS" te Cent'Anni met telkens enkele wijndomeinen in de schijnwerpers én de afsluitende "GROTE HERFST WIJNDEGUSTATIE" in zaal "Zilverheem" te Kapellen met ons vollédige wijnaanbod , samen met onze bevriende wijnhandels Le Vin du Bâché en Vinatera !!! Lees verder voor de respectievelijke data...

8 oktober 2021

Lees meer

CASA MICHELA: onze eigen SANGIOVESE TOSCANA IGT rode wijn oogstjaar 2018 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij rode wijn vanuit onze Sangiovese wijngaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie met trots onze eerste jaargang Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018!

1 juli 2021

Lees meer

Lente Wijndegustatie Cent'Anni op 22 en 23 mei 2021 : BEKIJK HIER DE VIDEO EN HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021 organiseerde Cent'Anni zijn Lente Wijndegustatie Weekend ! Het volledige aanbod Italiaanse wijnen stond opnieuw op de proeftafels, inclusief onze eigen Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018! Er kon ook geproefd worden van onze zelf geproduceerde olijfoliën, begeleid door enkele ter plaatse klaargemaakte Toscaanse hapjes. En als "special guest" waren het Brasschaatse DOEF & FERM Beers aanwezig met hun artisanale bieren!

1 juni 2021

Lees meer en bekijk het foto album!

LA GAZZETTA DI CENT'ANNI - Nieuwsbrief April 2021

Cent'Anni & Vinatera : een Mediterraanse samenwerking met Italiaans-Spaanse proefpakketten...* ** Cent'Anni breidt zijn wijnaanbod uit : nieuwkomers van Parmoleto, Montenero en Dos dei Caporai...* ** Cent'Anni, niet alleen wijnen en olijfolie...ook delicatessen : Pecorino, Salumi, Biscotti...* ** Supermooie samenwerking tussen bier -en wijnwereld: Cent'Anni als liaison tussen Brasschaatse bierbrouwers en Toscaanse wijnmaker...*** Last but not least : Een tip van onze wijnsluier...de Casa Michela rode wijn 2018 !

5 april 2021

Lees meer

CASA MICHELA : onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2020 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij zelf olijfolie vanuit onze olijfgaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie 2 uitmuntende, extra-vergine olijfoliën van de beste kwaliteit. De Casa Michela "Monocultivar Olivastra Seggianese" en de Casa Michela "Toscana Blend".

Lees meer

LA GAZZETTA DI CENT'ANNI - Nieuwsbrief Februari 2021

In with the new, out with the old...I nostri migliori auguri per 2021 ! *** Valentijn ! Onze Valentijnpakketjes vliegen de deur uit! *** Wijnproefpakketten : Ontdek de wijnen van Cent'Anni bij jou thuis! *** Casa Michela Olijfolie : Onze eigen Toscaanse olijfolie oogstjaar 2020...Eén van jullie favorieten uit de Cent'Anni winkel! *** Montecucco : Cent'Anni verkoopt vooral wijnen uit de Montecucco ...maar wat en waar is dat eigenlijk?

1 februari 2021

Lees meer

Cent'Anni ontmoet B.Build en de handgemaakte houten snijplanken van jong en ondernemend talent Robbe Baute!

Cent'Anni is bijzonder gecharmeerd door de originele, verzorgde en mooi afgewerkte snijplanken, ontworpen en handgemaakt door Robbe Baute, oprichter en bezieler van B.Build! Dermate zelfs dat wij ze trots aanbieden in onze webshop of als accessoire bij het samenstellen van uw gepersonaliseerd geschenkpakket of relatiegeschenk. Maar B.Build is meer dan snijplankjes alleen...

29 november 2020

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x