23 september 2022

VinoPositivo : Wijnambassadeur Guy Monfort

VinoPositivo...Guiding your wine journey !

VinoPositivo...dat is Guy Monfort, sommelier en wijnambassadeur!

"Wijn brengt mensen tot interactie op een positieve en gemoedelijke manier."

Deze magie is Guy's drijfveer om zich hierin te blijven verdiepen en het fenomeen wijnwereld toegankelijk te maken voor iedereen. Geïnteresseerden laten aanhaken en participeren, daar doet VinoPositivo het voor...via wijn trainingen, wijn entertainment, wijnkelder advies en als freelance sommelier.


Basics Wijn Training

Word wijn-mondig in 1 maand.

In deze basis wijncursus word je met VinoPositivo in 4 sessies helemaal ondergedompeld op een gestructureerde manier.

VinoPositivo Basics Wijn Training

Deepdive Wijn Training

Kies voor een VinoPositivo wijncursus met diepgang. Vanuit verschillende perspectieven kan je aanhaken: Wijnstijlen, Geografisch of via Workshops.

Vinopositivo Deepdive Wijn Training

Start je wijnkelder

Vino Positivo ontwikkelde een heldere methodiek, de interactieve begeleiding naar je eigen wijnkelder op niveau.

VinoPositivo Start je wijnkelder

Wijn Entertainment

Ben je op zoek naar een origineel recept voor een event?  Een teambuilding, een degustatiewedstrijd of een wijn-quiz …

VinoPositivo laat je kiezen uit leuke modules of stelt iets samen op jouw maat.

Vinopositivo Wijn Entertainment

Wijn Training

Een cursus bij Vino Positivo biedt je een unieke blik in de wijnwereld. Met aangepast lesmateriaal bezorgt hij jou, je vriendengroep of je (startende) wijnclub de nodige kennis om nadien zelf verder op ontdekking te kunnen gaan. Word wijn-mondig!

VinoPositivo Wijn Training

Freelance Sommelier

Maak gebruik van Guy's 20 jaar ervaring, zet de freelance wijnambassadeur in als een “vertrouwensvolle adviseur” of gewoon als “helpende hand”.

VinoPositivo Freelance Sommelier

Maak verder kennis met Guy Monfort & VinoPositivo en ontdek zijn aanbod aan wijnactiviteiten op www.vinopositivo.be of contacteer hem via mail: guy@vinopositivo.be of telefonisch: 0476 56 76 10.


VinoPositivo Guy Monfort

VinoPositivo Guy Monfort


VinoPositivo : Wijnambassadeur Guy Monfort

EINDEJAARS WIJNDEGUSTATIE 2022

Op zondag 13 november 2022 organiseert Cent'Anni opnieuw zijn Eindejaars Wijndegustatie! Proef ons volledige aanbod Italiaanse wijnen...nieuwe jaargangen, alsook ook enkele gloednieuwe wijnen... én onze zelfgeproduceerde olijfoliën! Locatie : zaal Elcks Thuys, van de Weyngaertplein 13 te 2180 Ekeren - Mariaburg. Tijdstip: doorlopend van 14u tot 20u. Voorinschrijving gevraagd voor een optimale organisatie!

30 september 2022

Lees meer, reservatie aanbevolen!

Meneer Modest: Steven Boons...compagnon voor wijnproeverijen en advies !

Modest betekent bescheiden. De vlag die de lading dekt, want sommelier Steven Boons kiest voor wijnadvies, workshops en proeverijen met pure smaken en eerlijke wijnen. Wijn toegankelijk maken voor iedereen. Zonder de nood aan pretentieuze woorden of al te veel gedoe. Gewoon genieten van de mooie momenten in het leven met een glas wijn en het professioneel advies van Meneer Modest.

23 september 2022

Lees meer

CASA MICHELA : onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2021 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij zelf olijfolie vanuit onze olijfgaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie 2 uitmuntende, extra-vergine olijfoliën van de beste kwaliteit. De Casa Michela "Monocultivar Olivastra Seggianese" en de Casa Michela "Toscana Blend".

1 januari 2022

Lees meer

CASA MICHELA: onze eigen SANGIOVESE TOSCANA IGT rode wijn oogstjaar 2018 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij rode wijn vanuit onze Sangiovese wijngaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie met trots onze eerste jaargang Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018!

1 juli 2021

Lees meer

Lente Wijndegustatie Cent'Anni op 22 en 23 mei 2021 : BEKIJK HIER DE VIDEO EN HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021 organiseerde Cent'Anni zijn Lente Wijndegustatie Weekend ! Het volledige aanbod Italiaanse wijnen stond opnieuw op de proeftafels, inclusief onze eigen Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018! Er kon ook geproefd worden van onze zelf geproduceerde olijfoliën, begeleid door enkele ter plaatse klaargemaakte Toscaanse hapjes. En als "special guest" waren het Brasschaatse DOEF & FERM Beers aanwezig met hun artisanale bieren!

1 juni 2021

Lees meer en bekijk het foto album!

Cent'Anni ontmoet B.Build en de handgemaakte houten snijplanken van jong en ondernemend talent Robbe Baute!

Cent'Anni is bijzonder gecharmeerd door de originele, verzorgde en mooi afgewerkte snijplanken, ontworpen en handgemaakt door Robbe Baute, oprichter en bezieler van B.Build! Dermate zelfs dat wij ze trots aanbieden in onze webshop of als accessoire bij het samenstellen van uw gepersonaliseerd geschenkpakket of relatiegeschenk. Maar B.Build is meer dan snijplankjes alleen...

29 november 2020

Lees meer

Opening wijndegustatie Cent'Anni op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseerde Cent'Anni zijn eerste openbare wijndegustatie ! Ons volledige aanbod Italiaanse wijnen stond op de proeftafels, alsook onze zelf geproduceerde olijfolie, begeleid door enkele hapjes ter plaatse klaargemaakt.

13 oktober 2020

Lees meer en bekijk het foto album!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x