Wijntasting Schilde

Gewoon even langs komen?

Steeds welkom! Cent’Anni hanteert geen vaste openingsuren maar we zijn flexibel en dus steeds bereikbaar voor advies of de aanschaf van een lekker wijntje, een flesje Casa Michela olijfolie of andere delicatessen! Voor een cadeau of cadeaubon kan je ook bij ons terecht! Tijdens je bezoek kan je steeds ook wel iets proeven hoor...maar voor een uitgebreidere wijntasting maak je beter een afspraak (zie verder op deze pagina).

Graag een seintje vooraf op 0477/35.21.77 (Steven), we zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt!

Wijntasting op afspraak 

Graag uitgebreid ruiken, walsen en proeven van je nieuwe Toscaanse wijn? Maak een afspraak voor een wijntasting op de plaats en het moment van je voorkeur in de buurt van Schilde.

1 | Wijntasting bij Cent’Anni

Wij zijn gevestigd in Brasschaat (Antwerpen) en verwelkomen je met open armen voor een uitgebreide wijntasting in onze gezellige ontvangstruimte of ruime tuin.

2 | Wijntasting bij jou thuis

Je wijncollectie uitbreiden vanuit je wijnkelder? Cent’Anni komt ook aan huis in de regio Schilde. We brengen de door jou gevraagde kwaliteitswijnen mee of stellen zorgvuldig een selectie op maat samen.

3 | Wijntasting op locatie

Je kan Cent’Anni uitnodigen in je wijnclub, vereniging, restaurant of bedrijf in de regio Schilde voor een degustatie van Italiaanse wijn in klein comité. We staan ook geregeld op wijnbeurzen, bio-markten en andere evenementen om ons aanbod aan je voor te stellen. Neem gerust contact op en vraag naar de volgende halte van onze Belgische wijntour in de buurt van Schilde !

Welke wijnen worden er geproefd tijdens een degustatie?

Tijdens de wijntasting proef je standaard steeds 1 mousserende wijn, 2 witte wijnen, 2 rosé wijnen en 2 rode wijnen. De kostprijs hiervan bedraagt 20 euro per persoon. Deze kostprijs vervalt bij een aankoop van wijnen, volgend op de degustatie en dit vanaf een aankoopbedrag van 200 euro per persoon.

Graag een wijndegustatie nog meer op jouw maat? Wij contacteren je altijd telefonisch na ontvangst van je aanvraagformulier zodat we al je wensen kunnen bespreken!

Wat kan er voorzien worden aan begeleidende hapjes?

Tijdens ieder type wijntasting (bij Cent'Anni, bij U thuis of op locatie in de regio Schilde) bieden wij steeds onze zelfgeproduceerde Casa Michela olijfolie, samen met vers stokbrood, aan zonder enige meerprijs.

olijfolie proeven bij wijntasting

OF je kan, naast olijfolie en stokbrood, tevens opteren voor een vijftal kleine, begeleidende hapjes klaargemaakt door Cent'Anni. Hiervoor rekenen wij 15 euro per persoon aan (niet verrekenbaar met aankoop van wijnen). 

hapjes bij wijntasting

hapjes bij wijntasting

hapjes bij wijntasting

hapjes bij wijntasting

hapjes bij wijntasting

OF wens je seizoensgebonden, uitgebreidere hapjes of kleine gerechtjes tijdens de wijnproeverij? Dan bieden wij de mogelijkheid aan deze te laten verzorgen door een culinaire partner naar keuze. De mogelijkheden en kostprijs hiervan bespreken we vooraf graag samen.

Je kan je culinaire keuze mee aangeven op het aanvraagformulier!

Wijntasting Schilde

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x