Wijnproeverij regio Deurne

Gewoon even langs komen?

Steeds welkom! Cent’Anni hanteert geen vaste openingsuren maar we zijn flexibel en dus steeds bereikbaar voor advies of de aanschaf van een lekker wijntje, een flesje Casa Michela olijfolie of andere delicatessen! Voor een cadeau of cadeaubon kan je ook bij ons terecht! Tijdens je bezoek kan je steeds ook wel wat wijnproeven hoor...maar voor een uitgebreidere wijnproeverij maak je beter een afspraak (zie verder op deze pagina).

Graag een seintje vooraf op 0477/35.21.77 (Steven), we zorgen dat je zo snel mogelijk geholpen wordt!

Uitgebreide Wijnproeverij op afspraak 

Graag uitgebreid ruiken, walsen en wijnproeven? Maak een afspraak voor een wijnproeverij op de plaats en het moment van je voorkeur, te Cent'Anni of in jouw regio Deurne.

1 | Wijnproeverij bij Cent’Anni

Wij verwelkomen je met open armen te Cent'Anni voor een uitgebreide wijnproeverij in onze gezellige ontvangstruimte of ruime tuin op ons vestigingsadres.

2 | Wijnproeverij bij jou thuis

Je wijncollectie uitbreiden vanuit je wijnkelder? Cent’Anni komt aan huis in de regio Deurne. We brengen de door jou gevraagde kwaliteitswijnen mee of stellen zorgvuldig een selectie op maat samen voor een sessie wijnproeven bij jou thuis!

3 | Wijnproeverij op locatie

Je kan Cent’Anni uitnodigen in je wijnclub, vereniging, restaurant of bedrijf in de regio Deurne voor een degustatie van Italiaanse wijn in klein comité. We staan ook geregeld op wijnbeurzen, bio-markten en andere evenementen om ons aanbod aan je voor te stellen. Neem gerust contact op en vraag naar de volgende halte van onze Belgische wijntour in jouw buurt!

Welke wijnen worden er geproefd tijdens een wijnproeverij?

Tijdens de wijnproeverij proef je standaard steeds 1 mousserende wijn, 2 witte wijnen, 2 rosé wijnen en 2 rode wijnen. De kostprijs hiervan bedraagt 20 euro per persoon. Deze kostprijs vervalt bij een aankoop van wijnen, volgend op de degustatie en dit vanaf een aankoopbedrag van 200 euro per persoon.

Graag een wijndegustatie nog meer op jouw maat? Wij contacteren je altijd telefonisch na ontvangst van je aanvraagformulier zodat we al je wensen kunnen bespreken!

Wat kan er voorzien worden aan begeleidende hapjes?

Tijdens ieder type wijnproeverij (bij Cent'Anni, bij U thuis of op locatie in de regio Deurne) bieden wij steeds onze zelfgeproduceerde Casa Michela olijfolie, samen met vers stokbrood, aan zonder enige meerprijs.

olijfolie proeven bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

olijfolie proeven bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

OF je kan, naast olijfolie en stokbrood, tevens opteren voor een vijftal kleine, begeleidende hapjes klaargemaakt door Cent'Anni. Hiervoor rekenen wij  15 euro per persoon aan (niet verrekenbaar met aankoop van wijnen). 

hapjes bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

hapjes bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

hapjes bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

hapjes bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

hapjes bij wijnproeverij Cent'Anni Deurne

OF wens je seizoensgebonden, uitgebreidere hapjes of kleine gerechtjes tijdens de wijndegustatie? Dan bieden wij de mogelijkheid aan deze te laten verzorgen door een culinaire partner naar keuze. De mogelijkheden en kostprijs hiervan bespreken we vooraf graag samen.

Je kan je culinaire keuze mee aangeven op het aanvraagformulier!

Wijnproeverij regio Deurne

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x