1 februari 2021

LA GAZZETTA DI CENT'ANNI - Nieuwsbrief Februari 2021

Cent'Anni Nieuwsbrief februari 2021

FROM CENT'ANNI : IN WITH THE NEW, OUT WITH THE OLD...

I nostri migliori auguri per 2021 !

Het nieuwe jaar is natuurlijk al even op gang, maar Joke en ik willen jullie via deze nieuwsbrief onze beste wensen overbrengen voor een gelukkig, voorspoedig en bovenal gezond 2021!

Al zal 2020 natuurlijk de geschiedenisboeken ingaan als het Covid-19 of Corona jaar, in onze herinneringen zal het ook steeds het jaar blijven waarin we een succesvolle start namen met onze Italiaanse wijnhandel Cent'Anni!

Succesvol, dankzij jullie massale belangstelling voor onze website, Facebook en Instagram pagina maar ook door jullie bezoekjes aan onze thuiswinkel en degustatieruimte. Qua wijnevents bleef het om virale redenen beperkt tot de openingsdegustatie in oktober, maar jullie maakten er een topweekend van!

Ook 2021 zal nog enige tijd onder Corona-invloed staan, jammer maar het is niet anders...maar we kijken er gemotiveerd naar uit om "binnenkort" opnieuw publieke wijnevents te organiseren. We houden jullie er zeker op de hoogte!

En van zodra de covid maatregelen het toelaten, kunnen we ook terug de privé degustaties aanbieden...Als je de verschillende mogelijkheden hiervan nog eens wil bekijken, volg dan de onderstaande link!

In tussentijd staan we natuurlijk steeds voor jullie klaar via de website of op afspraak in onze thuiswinkel, voor een gezellige babbel, wijnadvies en directe aankoop van onze wijnen en olijfolie! 

Veel leesplezier met deze eerste nieuwsbrief vanuit Cent'Anni !

Misschien nog niet voor morgen, maar van zodra het "mag" staan onze wijnen open voor jou!


Cent'Anni Nieuwsbrief februari 2021

VALENTIJN !

Onze Valentijnpakketjes vliegen de deur uit!

Je zoekt nog een ideaal geschenk om je geliefde knuffelcontact mee te verrassen op Valentijn? Dan heeft Cent'Anni misschien ook wel iets voor jou!

We stellen verschillende Valentijn pakketten voor met bubbles, wijnen en al of niet ook onze eigen Casa Michela olijfolie...

Voor nog wat extra liefde en romantiek steken we er ook steeds koekjes en chocolade bij van 

Eva en Robi van DéliFleur Brasschaat !

Wacht niet te lang! Valentijn is bijna daar!


Cent'Anni Nieuwsbrief februari 2021

WIJNPROEFPAKKETTEN

Ontdek de wijnen van Cent'Anni bij jou thuis!

Op dit ogenblijk is het wegens de Covid-maatregelen niet altijd evident onze wijnen uitgebreid te laten proeven bij ons te Cent'Anni...

Daarom stellen we een aantal proefpakketten voor met leuke wijnen die jullie thuis rustig kunnen degusteren en ontdekken!

Maar deze pakketten zijn ook ideaal als je een geschenk zoekt voor familie, vrienden, medewerkers of zakelijke relaties...of dus gewoon iets voor jezelf, als je niet goed weet wat te kiezen!

Hou onze website/shop in het oog want we brengen regelmatig variatie in de pakketten...

EN we kunnen al verklappen dat er in maart een "specialleke" komt

Maar meer daarover in de volgende nieuwsbrief...

Laat je verrassen door de variatie aan kwaliteitswijnen die Cent'Anni aanbiedt!


CASA MICHELA OLIJFOLIE

Onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2020... 

Eén van jullie favorieten uit de Cent'Anni winkel!

Eind november brachten we onze "Casa Michela" extra-vergine olijfoliën op de markt en velen onder jullie hebben ze reeds in huis. Bedankt voor de superlatieve reacties, ze vallen duidelijk enorm in de smaak!

Wij zijn er zelf ook zeer trots op om deze authentieke producten vanuit onze eigen Toscaanse olijfgaard naar jullie keukens en eettafels te kunnen brengen!

Onze olijfoliën "Toscana Blend" en "Monocultivar" zijn niet enkel overheerlijk en supergezond, er zit ook een leuk en interessant verhaal achter...(volg de link)

Hou trouwens ook onze website in de gaten, Joke zet er binnenkort regelmatig originele Toscaanse receptjes op, met steeds onze olijfolie als één van de onmisbare ingrediënten!

"Hoe komt het toch dat die jullie olijfolie zo fantastisch smaakt?" Hier ontdek je waarom!


MONTECUCCO

Cent'Anni verkoopt vooral wijnen uit de Montecucco 

...maar wat en waar is dat eigenlijk?

Niet enkel onze olijfoliën komen uit de Zuid-Toscaanse Maremma streek, ook de wijnen die Cent'Anni aanbiedt, importeren we zelf vanuit dat prachtig stukje Italië!

Het merendeel van onze wijnmakers en hun wijngaarden bevinden zich in de Montecucco wijnregio, het heuvelachtige gebied rondom het mythische en  vulkanische Monte Amiata gebergte. Schitterende wijnen uit een fantastisch terroir en minder gekend bij het grote publiek, dus echt iets voor Cent'Anni!

Maar soms is onbekend onbemind, dus vertellen we je er letterlijk ALLES over via onderstaande link...dus neem even de tijd voor dit interessante artikel!

We verklappen je het best bewaarde wijngeheim uit Toscane! Maar niet teveel doorvertellen hé

LA GAZZETTA DI CENT'ANNI - Nieuwsbrief Februari 2021

Cent'Anni Wijndegustaties Oktober & November 2021

Tijdens oktober en november 2021 organiseren wij verschillende wijndegustaties: vier "LIVING ROOM SESSIONS" te Cent'Anni met telkens enkele wijndomeinen in de schijnwerpers én de afsluitende "GROTE HERFST WIJNDEGUSTATIE" in zaal "Zilverheem" te Kapellen met ons vollédige wijnaanbod , samen met onze bevriende wijnhandels Le Vin du Bâché en Vinatera !!! Lees verder voor de respectievelijke data...

8 oktober 2021

Lees meer

CASA MICHELA: onze eigen SANGIOVESE TOSCANA IGT rode wijn oogstjaar 2018 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij rode wijn vanuit onze Sangiovese wijngaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie met trots onze eerste jaargang Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018!

1 juli 2021

Lees meer

Lente Wijndegustatie Cent'Anni op 22 en 23 mei 2021 : BEKIJK HIER DE VIDEO EN HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021 organiseerde Cent'Anni zijn Lente Wijndegustatie Weekend ! Het volledige aanbod Italiaanse wijnen stond opnieuw op de proeftafels, inclusief onze eigen Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018! Er kon ook geproefd worden van onze zelf geproduceerde olijfoliën, begeleid door enkele ter plaatse klaargemaakte Toscaanse hapjes. En als "special guest" waren het Brasschaatse DOEF & FERM Beers aanwezig met hun artisanale bieren!

1 juni 2021

Lees meer en bekijk het foto album!

LA GAZZETTA DI CENT'ANNI - Nieuwsbrief April 2021

Cent'Anni & Vinatera : een Mediterraanse samenwerking met Italiaans-Spaanse proefpakketten...* ** Cent'Anni breidt zijn wijnaanbod uit : nieuwkomers van Parmoleto, Montenero en Dos dei Caporai...* ** Cent'Anni, niet alleen wijnen en olijfolie...ook delicatessen : Pecorino, Salumi, Biscotti...* ** Supermooie samenwerking tussen bier -en wijnwereld: Cent'Anni als liaison tussen Brasschaatse bierbrouwers en Toscaanse wijnmaker...*** Last but not least : Een tip van onze wijnsluier...de Casa Michela rode wijn 2018 !

5 april 2021

Lees meer

CASA MICHELA : onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2020 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij zelf olijfolie vanuit onze olijfgaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie 2 uitmuntende, extra-vergine olijfoliën van de beste kwaliteit. De Casa Michela "Monocultivar Olivastra Seggianese" en de Casa Michela "Toscana Blend".

Lees meer

Cent'Anni ontmoet B.Build en de handgemaakte houten snijplanken van jong en ondernemend talent Robbe Baute!

Cent'Anni is bijzonder gecharmeerd door de originele, verzorgde en mooi afgewerkte snijplanken, ontworpen en handgemaakt door Robbe Baute, oprichter en bezieler van B.Build! Dermate zelfs dat wij ze trots aanbieden in onze webshop of als accessoire bij het samenstellen van uw gepersonaliseerd geschenkpakket of relatiegeschenk. Maar B.Build is meer dan snijplankjes alleen...

29 november 2020

Lees meer

Opening wijndegustatie Cent'Anni op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseerde Cent'Anni zijn eerste openbare wijndegustatie ! Ons volledige aanbod Italiaanse wijnen stond op de proeftafels, alsook onze zelf geproduceerde olijfolie, begeleid door enkele hapjes ter plaatse klaargemaakt.

13 oktober 2020

Lees meer en bekijk het foto album!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x