29 november 2020

Cent'Anni ontmoet B.Build en de handgemaakte houten snijplanken van jong en ondernemend talent Robbe Baute!

B.Build: ontstaan uit passie

B.Build is een bedrijf dat ontstaan is uit een hobby die steeds groter werd. Als het ware een passie die werd doorgegeven van generatie op generatie. B.Build maakt handgemaakte houten producten, van kleine decoratieve producten, zoals de houten snijplanken in verschillende formaten tot grote meubelen of constructies.


B.Build Robbe Baute

B.Build Robbe Baute


Oprichter en zaakvoerder van B.Build is Robbe Baute, 20-jarige student Industrieel Ingenieur-Bouwkunde aan de KU-Leuven en jonge ondernemer in hart en nieren.

Cent'Anni is in het bijzonder gecharmeerd door de houten snijplanken: origineel, verzorgd, mooi afgewerkt, én bovendien ontworpen en handgemaakt door Robbe himself! 

B.Build snijplank Paco

B.Build snijplank Coco

B.Build snijplank Paco

B.Build snijplank Coco

B.build snijplank Coco

Dermate gecharmeerd dat wij ze trots aanbieden in onze webshop als accessoire bij het samenstellen van uw gepersonaliseerd geschenkpakket of relatiegeschenk, bijvoorbeeld in combinatie met een lekkere fles wijn van Cent'Anni of onze zelfgeproduceerde Toscaanse Casa Michela olijfolie

De snijplanken kunnen natuurlijk ook los aangekocht worden.B.Build ontwerpt en vervaardigd echter ook tal van andere houten producten, in overleg met de klant! 

Bekijk alvast enkele van Robbe's realisaties :

B.Build terraslounge

B.Build buitenkeuken

B.Buiuld buitenkeuken

B.Build zetel

B.Build zetel en koffietafel

B.Build koffietafel

B.Build Ristretto

B.Build tuinkast

B.Build tuinkast

B.Build tuinpad

Aarzel niet Robbe te contacteren voor meer info:

Oudstrijdersstraat 9 bus 40 / 2540 Hove, Belgium

Robbe Baute: +32 4 92 64 03 05

mail to b.build.0301@gmail.comCent'Anni ontmoet B.Build en de handgemaakte houten snijplanken van jong en ondernemend talent Robbe Baute!

EINDEJAARS WIJNDEGUSTATIE 2022

Op zondag 13 november 2022 organiseert Cent'Anni opnieuw zijn Eindejaars Wijndegustatie! Proef ons volledige aanbod Italiaanse wijnen...nieuwe jaargangen, alsook ook enkele gloednieuwe wijnen... én onze zelfgeproduceerde olijfoliën! Locatie : zaal Elcks Thuys, van de Weyngaertplein 13 te 2180 Ekeren - Mariaburg. Tijdstip: doorlopend van 14u tot 20u. Voorinschrijving gevraagd voor een optimale organisatie!

30 september 2022

Lees meer, reservatie aanbevolen!

Meneer Modest: Steven Boons...compagnon voor wijnproeverijen en advies !

Modest betekent bescheiden. De vlag die de lading dekt, want sommelier Steven Boons kiest voor wijnadvies, workshops en proeverijen met pure smaken en eerlijke wijnen. Wijn toegankelijk maken voor iedereen. Zonder de nood aan pretentieuze woorden of al te veel gedoe. Gewoon genieten van de mooie momenten in het leven met een glas wijn en het professioneel advies van Meneer Modest.

23 september 2022

Lees meer

VinoPositivo : Wijnambassadeur Guy Monfort

VinoPositivo...dat is Guy Monfort, sommelier en wijnambassadeur! "Wijn brengt mensen tot interactie op een positieve en gemoedelijke manier." Deze magie is Guy's drijfveer om zich hierin te blijven verdiepen en het fenomeen wijnwereld toegankelijk te maken voor iedereen. Geïnteresseerden laten aanhaken en participeren, daar doet VinoPositivo het voor...via wijn trainingen, wijn entertainment, wijnkelder advies en als freelance sommelier.

23 september 2022

Lees meer

CASA MICHELA : onze eigen Toscaanse OLIJFOLIE oogstjaar 2021 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij zelf olijfolie vanuit onze olijfgaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie 2 uitmuntende, extra-vergine olijfoliën van de beste kwaliteit. De Casa Michela "Monocultivar Olivastra Seggianese" en de Casa Michela "Toscana Blend".

1 januari 2022

Lees meer

CASA MICHELA: onze eigen SANGIOVESE TOSCANA IGT rode wijn oogstjaar 2018 ! NU TE VERKRIJGEN !

Onder het label "CASA MICHELA" produceren wij rode wijn vanuit onze Sangiovese wijngaard te Montegiovi, een gehucht van Castel del Piano, aan de voet van de Monte Amiata , in het noordoosten van de Toscaanse Maremma. We presenteren jullie met trots onze eerste jaargang Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018!

1 juli 2021

Lees meer

Lente Wijndegustatie Cent'Anni op 22 en 23 mei 2021 : BEKIJK HIER DE VIDEO EN HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 22 en zondag 23 mei 2021 organiseerde Cent'Anni zijn Lente Wijndegustatie Weekend ! Het volledige aanbod Italiaanse wijnen stond opnieuw op de proeftafels, inclusief onze eigen Casa Michela Sangiovese Toscana IGT 2018! Er kon ook geproefd worden van onze zelf geproduceerde olijfoliën, begeleid door enkele ter plaatse klaargemaakte Toscaanse hapjes. En als "special guest" waren het Brasschaatse DOEF & FERM Beers aanwezig met hun artisanale bieren!

1 juni 2021

Lees meer en bekijk het foto album!

Opening wijndegustatie Cent'Anni op 3 en 4 oktober 2020 : BEKIJK HIER HET FOTO ALBUM !

Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 organiseerde Cent'Anni zijn eerste openbare wijndegustatie ! Ons volledige aanbod Italiaanse wijnen stond op de proeftafels, alsook onze zelf geproduceerde olijfolie, begeleid door enkele hapjes ter plaatse klaargemaakt.

13 oktober 2020

Lees meer en bekijk het foto album!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x